Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


the twin sisters
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
the twin sisters



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 17-Nov-2007 22:00
Intel '97 | Perjalanan Seploh Taon Bsama | the Event
Alhamdulillah. . finally dpt gk kita merealisasikn cita2 kita seploh taon dulu kes kes kes..

Timakaseh bebanyak pd yg berkesempatan utk hadir. Especially pd geng2 bachelorettes yg sgt kalut pd aritu.. selain kalut, yg sgt gigih pon depa la jugek.. All u guys mmg besh & 'rock' la..

Acara plg x puas ati sbb kena dera ngn CikPengerusiMajlis.. Igt kn kami yg mmg x biasa bcakap d khalayak ramai ni sja yg gelabah sket, rope2nya cikgu2 pon sama gk.. Hadoi la.. tu la yg cikgu2 dok marah time skol dolu2 tu.. wat syarahan kt blakang mandai je semua.. suh ckp kt dpn semua gugup.. ha ha ha..

Plg besh dgr short talk dr Zainal.. then dgr komen2 dia psl isteri terchenta dia & kami pon membocorkn resia Hany masa dulu2.. ha ha ha.. Zainal, kwn2 Hany ni semua mmg suka gelak.. dh mmg by nature.. mintak maap la ye.. kalo dlm email pon dh cmtu, bila dh jumpa tu lg la kenot help.. hi hi hi..

Mostly yg dtg.. ada tebelmet masing2.. aku ngn kembarSiam aku, sarah+idah, ronie+nida, hany+salwa.. Skrg ni makin ramai.. bila ada intelian's seken generation & spouse masing2. Aku takat ada mouse je lg skrg.. ha ha ha.. Azad the hottest bachelor in Intel ahaks.. Jah yg penat ngn mcm2 agenda. Dan anugerah plg gigih tentu la utk cikSarah kita atas kegigihan & semangat kental drive dr Penang smpai ke cni.. hi hi hi..

Thanks utk Idah atas layanan & penginapan first class. Tengkiu Sarah sbb dgn sukarela gantikn aku yg bizos & malas wat slide show utk presentation mlm tu.. Sekalung tahniah wat Hany yg byk bsusah payah walopn sebok ngn preparation ke tanah suci. Finally semua rsa timakaseh & penghargaan serta tahniah gk atas segala penat lelah & usaha Miss Project Manager.. CikRonie kita.. for the successful event.

p/s : Ronie, aku x suka nk sebot, tp cm kena sebot gk.. ermm jgn ada TERTEKAN keyboard lg ye..






© Pidgin Technologies Ltd. 2016