Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


x sempat nk snap gmba penyu
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
sempat snap gmba



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 6-Jun-2008 10:17
Trips | Pulau Perhentian - Senokling Momento



Kali ni kami senokel kt byk point, ada coral, nemo, turtle & shark point :groucho:
Rope2nya kt dlm air masin lg senang nk floating, dr kt dlm swimming pool :->

First point kami bhenti tgk coral.. tpt first time nk terjun dlm air dlm tu, semua cm riso je, naseb baek ada idah penguat semangat :->

Then g tgk penyu.. lucky sbb kejap ja dh jumpe.. tgh suke2 tgk penyu, dtg la plak org ramai2 apalagi lari la penyu tu.. sian dia..

Lps penyu lari, kami pon terus ke nemo & coral point. Kt cni org kasik ikan mkn. Aku dh cm ngeri sket, sbb aku geli bila ikan2 tu gigit. Tp x saket pon 8-) Coral pon nmpk clear & kaleful sket kt area ni.

Abes ja, kami pon mula beredar ke shark point. Aiyoo.. aku dgr shark je dh kecut prot. Then kebetulan idah rasa dizzy, aku pon numpang ngelat duduk je atas bot. Cuma sarah & ronie ja pegi. Lama jugek la depa carik tpt shark tu. Lastly dpt la tgk 2 ekor.

Last skalik pokcik tu bawak kitaorg g satu tpt tepi pantai, kt ctu ada air sejuk yg kuar dr batu besar. Air tu leh d minum & sgt sujuk. Kat ctu gak pantai dia cantek, so kami smbung lg mandi, smbil pokcik tu ajarkn kami teknik berenang ala2 penyu. So sure la idah yg terer kalo blaja berenang gaya penyu LOL


© Pidgin Technologies Ltd. 2016