Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


rifqy.dikna
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
rifqy dikna



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 11-Oct-2008 15:58
AidilFitri 2008 Get2gether | intel@Keletah Anak2
Ermmm bile dh jumpe second generation intel ni alahaiiiiiiiiiiiiiiii mcm2 telatah.. ada suke bekawan, ada suke nangis, ada nk bedokong je..

Plg senior time tu Nufayl la then Fatih. Bdk2 bedua ni sebok tgk citer Otomen ke Power Renjers ntah smpai mkn pon x kesah. Bdk2 skrg so hi-tech, depan main tekan ja $-)

Zulaika pon dh besar tp wat citer sendiri. Plg taiko si Nuha, bizi ke sana ke mari tp feveret dia makan la, semua menda nk rasa. Firdaus mula2 igt si Nuha tu anak aku sbb bdk tu asek ngekor aku ja.. he he he.. Si kecik Sofea sebok naek tangga.

Geng bdk2 hingusan si Rifqy n Khadijah tido most of the time. Si Rifqy ni la ngamokk je dia. Khadijah baek sgt 8-)


© Pidgin Technologies Ltd. 2016